Aktualni termini

Termini usposabljanj v SLOVENIJI z Akademijo Indian Balance®

Edinstven koncept treninga povezuje predana spoznanja domorodnih ameriških Indijancev (Native American Indians) s sodobnimi trendi gibanja.

Indian Balance® BASIC – 1. modul

Cilj osnovne stopnje usposabljanja je vzpostavi povezavo z naravnim občutkom za telo. Na usposabljanju bodo predana tipična gibanja, pripadajoče tehnike in dihanje v povezavi z indijansko glasbo. Udeleženci se bodo usposabljali na osnovi osebne izkušnje gibanja in bodo prejeli osnovno znanje o tradicionalnih koreninah vadbe Indian Balance®.

Indian Balance® CLASSIC – 2. modul 

Cilj te stopnje usposabljanja je, da se naučimo novih vadbenih slik in variacij, ki jih potem lahko povezujemo v vadbeno celoto. Naučili se boste izvedbe naprednih telesnih pozicij, polnih energije, ki se prepletajo med seboj v intenzivni in dinamični vadbeni enoti, ki intenzivno deluje na telo in krepi ravnotežje. Prejeli boste nasvete za oblikovanje Indian Balance® vadbenih enot.

APONI® – indijanska masažna tehnika 

Aponi® – indijanska masažna tehnika izvira izvira iz tradicije indijanskih šamanov ter s tem povezanim indijanskim znanjem o pretoku energij v telesu. Višji cilj Aponi® masaže – „metuljeve tehnike“ je vzpostavitev ravnovesja v telesu in obnavljanje občutljivega dojemanja povezave med telesom in umom. Aponi® namreč pomeni metulj in ponazarja lahkotne gibe in prijeme za globoko sprostitev telesa in duha.

POŠLJITE NAM VAŠE VPRAŠANJE, IDEJO ALI POVPRAŠEVANJE

Več terminov Indian Balance Akademije najdete na tej povezavi.