Aktualni termini

Termini usposabljanj v SLOVENIJI z Akademijo Indian Balance®

Edinstven koncept treninga povezuje predana spoznanja domorodnih ameriških Indijancev (Native American Indians) s sodobnimi trendi gibanja.

Indian Balance® BASIC – 1. modul

Cilj osnovne stopnje usposabljanja je vzpostavi povezavo z naravnim občutkom za telo. Na usposabljanju bodo predana tipična gibanja, pripadajoče tehnike in dihanje v povezavi z indijansko glasbo. Udeleženci se bodo usposabljali na osnovi osebne izkušnje gibanja in bodo prejeli osnovno znanje o tradicionalnih koreninah vadbe Indian Balance®.

 Indian Balance® CLASSIC – 2. modul 

Cilj te stopnje usposabljanja je, da se naučimo novih vadbenih slik in variacij, ki jih potem lahko povezujemo v vadbeno celoto. Naučili se boste izvedbe naprednih telesnih pozicij, polnih energije, ki se prepletajo med seboj v intenzivni in dinamični vadbeni enoti, ki intenzivno deluje na telo in krepi ravnotežje. Prejeli boste nasvete za oblikovanje Indian Balance® vadbenih enot.

APONI® – indijanska masažna tehnika 

Aponi® – indijanska masažna tehnika izvira izvira iz tradicije indijanskih šamanov ter s tem povezanim indijanskim znanjem o pretoku energij v telesu. Višji cilj Aponi® masaže – „metuljeve tehnike“ je vzpostavitev ravnovesja v telesu in obnavljanje občutljivega dojemanja povezave med telesom in umom. Aponi® namreč pomeni metulj in ponazarja lahkotne gibe in prijeme za globoko sprostitev telesa in duha.

  • kmalu

POŠLJITE NAM VAŠE VPRAŠANJE, IDEJO ALI POVPRAŠEVANJE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja