Usposabljanja

Usposabljanje v SLOVENIJI z Akademijo Indian Balance®

 Edinstven koncept treninga povezuje predana spoznanja domorodnih ameriških Indijancev (Native American Indians) s sodobnimi trendi gibanja.

Trenutno se v Sloveniji izvajajo naslednja usposabljanja:

Indian Balance® BASIC

Cilj osnovne stopnje usposabljanja je vzpostavi povezavo z naravnim občutkom za telo.  Na usposabljanju bodo predana tipična gibanja, pripadajoče tehnike in dihanje v povezavi z indijansko glasbo. Udeleženci se bodo usposabljali na osnovi osebne izkušnje gibanja in bodo prejeli osnovno znanje o tradicionalnih koreninah vadbe Indian Balance®.

Po zaključenem usposabljanju lahko vadbo po programu INDIAN BALANCE® BASIC ponudite v fitnes, pilates in joga centrih, športnih društvih ter zdravstvenih ali terapevtskih ustanovah.

Indian Balance® CLASSIC 

Cilj te stopnje usposabljanja je, da se naučimo novih vadbenih slik in variacij, ki jih potem lahko povezujemo v vadbeno celoto. Naučili se boste izvedbe naprednih telesnih pozicij, polnih energije, ki se prepletajo med seboj v intenzivni in dinamični vadbeni enoti, ki intenzivno deluje na telo in krepi ravnotežje. Koncept vadbe Indian Balance® je bil razvit na podlagi zgoraj opisanih prepričanj, na tem pa je zasnovana tudi ura vadbe. Prejeli boste nasvete za oblikovanje Indian Balance® vadbenih enot.

Po zaključenem usposabljanju lahko izvajate vadbo po programu INDIAN BALANCE® CLASSIC, saj postanete INDIAN BALANCE® INSTRUCTOR. S tem lahko vodite vadbo INDIAN BALANCE®, jo navajate na svojem urniku ter oglašujete.

 

AKTUALNI TERMINI USPOSABLJANJ 

 

Utemeljitelj vadbe Indian Balance®: Christian de May

Diplomirani športni terapevt, lastnik Akademije Indian Balance, avtor pri založbi BLV, pedagog za področje zdrave hrbtenice in sproščanja.

 

»Če si želite zdravega duha v zdravem telesu, je Indian Balance zanesljiva pot do tja.«

Dr. med. Wolf S. Schriewersmann